You are here: Home » Beauty » AVEDA Earth Month 2015

AVEDA Earth Month 2015

geschreven door Constance

Evenals voorgaande jaren steunt Aveda Benelux, de hele maand april, Earth Month 2015. En dit jaar gaat wederom de opbrengst van de limited edition Aveda Earth Month Light the Way Candle voor 100% naar Global Greengrants Fund een non-profit organisatie die subsidies geeft aan groepen die milieuproblemen over de hele wereld proberen op te lossen. Sinds 2006 heeft Aveda $9 miljoen opgehaald dankzij de verkoop van de Light The Way Candle.

light the wayDit jaar werden de afbeeldingen op de Light the Way Candle ontworpen door kinderen uit de omgeving van Manakara, Madagaskar, die al kunnen genieten van een schoon water projecten. Light The Way Candles zitten in 100% herbruikte glazen flesjes en het karton is vervaardigd van 90% PCR karton. Een deel van het karton is gemaakt van vellen kladpapier die normaal in de reclycling stroom komen. Iedere kaars bezit een nieuw puur bloemen- en plantenaroma aroma, gemaakt van 100% gecertificeerd organische oliën van vanille, kaneel en ylang ylang uit Madagaskar. De kaars is gemaakt van 100% natuurlijk afgeleide soja- en plantwassen. De Light the Way Candle vult geeft 27 uur lang een lekkere en kruidige geur af.

De Light the Way Candle is verkrijgbaar vanaf 30 maart 2015, zolang de voorraad strekt in de Aveda salons en spa’s en online.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com