Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

AVEDA Earth Month 2015

Evenals voorgaande jaren steunt Aveda Benelux, de hele maand april, Earth Month 2015. En dit jaar gaat wederom de opbrengst van de limited edition Aveda Earth Month Light the Way Candle voor 100% naar Global Greengrants Fund een non-profit organisatie die subsidies geeft aan groepen die milieuproblemen over de hele wereld proberen op te lossen. Sinds 2006 heeft Aveda $9 miljoen opgehaald dankzij de verkoop van de Light The Way Candle.

light the wayDit jaar werden de afbeeldingen op de Light the Way Candle ontworpen door kinderen uit de omgeving van Manakara, Madagaskar, die al kunnen genieten van een schoon water projecten. Light The Way Candles zitten in 100% herbruikte glazen flesjes en het karton is vervaardigd van 90% PCR karton. Een deel van het karton is gemaakt van vellen kladpapier die normaal in de reclycling stroom komen. Iedere kaars bezit een nieuw puur bloemen- en plantenaroma aroma, gemaakt van 100% gecertificeerd organische oliën van vanille, kaneel en ylang ylang uit Madagaskar. De kaars is gemaakt van 100% natuurlijk afgeleide soja- en plantwassen. De Light the Way Candle vult geeft 27 uur lang een lekkere en kruidige geur af.

De Light the Way Candle is verkrijgbaar vanaf 30 maart 2015, zolang de voorraad strekt in de Aveda salons en spa’s en online.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?