Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
ladygadgets

Mobiel betalen op elke smartphone

Sinds gisteren kan je met elke mobiele telefoon mobiel betalen, en dat dmv. de Daalder-app en deze app is geschikt voor iOs en Android.

appDe Daalder-app is een e-wallet die losstaat van een specifieke bank, telecomprovider of grote betalingsdienst. Door deze eerste onafhankelijke betaalapplicatie van Nederland is mobiel betalen aan de kassa nu met iedere smartphone mogelijk. Daalder wil met de app die nu al te gebruiken is in diverse winkels, de strijd aangaan met de banken, Apple en Google.

Met de Daalder-app kan iedereen,  ongeacht bank of type smartphone, gemakkelijk betalen in winkels. Je zet eerst geld op je e-wallet, voorlopig alleen via iDeal, daarna kan je gaan betalen met je smartphone. In de toekomst wordt Daalder ook gekoppeld aan bankrekeningen.

app 2Daarnaast kan via de app kosteloos geld naar familie of vrienden verstuurd worden. Doordat Daalder de tussenkomst van banken, creditcardmaatschappijen en telecomproviders overbodig maakt en volledig webbased is, ontlopen winkeliers bovendien onnodige kosten en hebben ze geen kostbare hardware, zoals speciale pinkastjes, nodig. De Daalder-app is gelanceerd na een proefperiode waarin honderden consumenten de app hebben kunnen testen bij een selectie winkels en horeca-gelegenheden. Inmiddels is de gratis app ook officieel te gebruiken bij de bij de pilot aangesloten winkels. Betalen met je mobiel is aan een snelle opmars bezig In Nederland experimenteert tot nu toe naast Daalder alleen de Rabobank via dochtermaatschappij MyOrder en PayPal met mobiel betalen. Maar de Rabobank e-wallet is alleen beschikbaar voor de Samsung Galaxy S4 en de Samsung Galaxy Note 3.

app en saldo

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?