Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • VTWONEN concept shop geopend VTWONEN concept shop geopend
  • Shop route app voor Utrecht Shop route app voor Utrecht
shoppen

VTWONEN concept shop geopend

De eerste vtwonen concept shop bij Het Kabinet Bunnik is geopend. En de andere 2 shops (Home Center in Wolvega en bij Woonboulevard Poortvliet XXL in Poortvliet) worden op 21 maart as, geopend.

vtwonen shopDe woonliefhebber kan in deze concept shops vtwonen beleven, volop inspiratie opdoen, sfeer proeven én shoppen. In de vtwonen concept shops zijn woonaccessoires en meubels te vinden, maar ook inspiratie voor een mooi gedekte tafel of thuiswerkplek. Alles typisch vtwonen; basic met een twist in de 4 woonstijlen: pure basic, true romance, new classic en urban fun.

[youtube]https://youtu.be/Thh9ehb7Fu4[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?