You are here: Home » Accessoires » IKEA steunt Earth Hour

IKEA steunt Earth Hour

geschreven door Constance

IKEA ondersteunt wederom, op 28 maart as., Earth Hour, ism. het Wereld Natuur Fonds om aandacht te vragen voor klimaatverandering.

earth hourOp zaterdag 28 maart doen alle IKEA winkels van 20.30 tot 21.30 uur hun buitenverlichting uit. De woonwarenhuizen die tot 21 uur geopend zijn, Amersfoort, Amsterdam, Barendrecht, Delft, Eindhoven, Groningen en Zwolle, doen ook de lichten in de winkel uit. Daarnaast worden er in die winkels speciale activiteiten rondom Earth Hour georganiseerd.

Bij IKEA werd er in 2014 voor 75% aan ledlampen of led-toepasbare producten verkocht. Led gebruikt 85 procent minder energie en heeft een 20 keer langere levensduur dan traditionele (gloei)lampen. Per september 2015 schakelt IKEA volledig over op led verlichting en verlichtingsproducten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com