Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vier Pasen met Australian Homemade Vier Pasen met Australian Homemade
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg
  • Op je paasbest met CATRICE Op je paasbest met CATRICE
  • Bedlinnen bij Dille & Kamille Bedlinnen bij Dille & Kamille
  • Ikea ANVÄNDBAR Collectie Ikea ANVÄNDBAR Collectie
shoppen

Paasproeverij bij Oil & Vinegar

We gaan richting Pasen dus wordt het tijd om weer allerlei lekkere (voorjaars)gerechten op tafel te gaan zetten. En daardom houdt Oil & Vinegar in de aankomende weekends een Paasproeverij!

menuWant lekker thuis tafelen begint dit keer eerst met lekker proeven. En dat zijn soms bekende producten in een onverwachte gedaante. Zoals perzik en hibiscus als azijn, frambozen als saladedressing, chocola met appel als jam en olijfolie verpakt in een Italiaanse krant. De smaken zijn een belevenis.

jam olie

Ook 2-sterren­chef Pascal Jalhay heeft zich laten inspireren door de producten van Oil & Vinegar en daarmee enkele smaakmakende lenterecepten gecreëerd die olie en azijn naar het hoogste culinaire niveau tillen. Om kennis te maken met de nieuwste olie en azijnsmaken, kruiden(melanges), tapenades en daarmee te maken gerechten zijn er bij Oil & Vinegar speciale Paasproeverijen de komende weekends.

Deelname is kosteloos voor het publiek en neemt men er wat van mee naar huis, dan gaat er eveneens een pakje Alpro Cuisine en bij besteding van €20 + een flesje heerlijke Aardbeienazijn (100 ml) gratis bij.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?