You are here: Home » Beauty » Wonderstripes, ooglift zonder operatie

Wonderstripes, ooglift zonder operatie

geschreven door Constance

Heb je last van hangende oogleden, maar vind je het nog te vroeg voor een ooglift of heb je er het geld (nog) niet voor? Er is een perfecte oplossing, nl. Wonderstripes, ooglift zonder operatie.

WONDERSTRIPES_SML_grandeWonderstripes zijn, dermatologisch geteste, ooglid-correctiepleisters en deze helpen in een handomdraai aan een frisse, stralende blik en een jongere uitstraling. Je brengt de stripjes gewoon aan in de oogplooi en direct wordt het oog vergroot: je blik komt meteen stralend en ongelofelijk fris over. En vooral bij hangende oogleden, bij vermoeide, kleine ogen of naar binnen gedraaide oogleden worden mooie resultaten geboekt. Met Wonderstripes heb je het effect van een ooglift, maar dan zonder operatie. De strips zijn makkelijk in gebruik en je voelt ze niet op je ooglid. De Wonderstripes blijven de hele dag, en wanneer gewenst ook ’s nachts zitten. En je kan je oogschaduw over de stripjes aanbrengen, deze er weer afhalen en vervolgens wederom je oogmake-up weer opfrissen.

wonderstripesOm mee te beginnen is de Wonderstripes Starter-set en daarin zit de speciale Wonderstripes Tonic (met komkommerextract) die je oogleden vetvrij maken en een combi verpakking met 84 stuks Wonderstripes; 32 pleisters in maat ‘small’, 32 pleisters in maat ‘medium’ en 20 pleisters in maat ‘large’. Je kunt ook alle 3 de maten apart kopen.

[vimeo]https://vimeo.com/100087440[/vimeo]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?