You are here: Home » Accessoires » Nieuw Hästens bed, de Auroria

Nieuw Hästens bed, de Auroria

geschreven door Constance

Hästens lanceert dit voorjaar een nieuw bed, de Auroria. De Hästens Auroria is ontworpen en met de hand gemaakt in Köping en natuurlijk staat ook bij dit bed slaapcomfort bovenaan.

New_Auroria_Hastens

De Auroria is vernieuwd met stiksels aan de zijkant om nog meer stabiliteit te bieden terwijl het bed de contouren van het lichaam bij elke beweging nauw blijft volgen. Dit compacte bed heeft eerst een dik onderste gedeelte, daar bovenop ligt een dik, omkeerbaar matras en bovenop ligt een topmatras. Dit bed is er in de standaard maten of kan op maat gemaakt worden met een maximale afmeting van 225x225cm. Het matras komt in vier verschillende hardheden: zacht, medium, stevig of extra stevig. De kleur opties lopen uiteen van blauwwit geruit, zwart geruit, beige geruit, grafiet geruit, zilvergrijs geruit, koninklijk marine geruit, effen zwart, massief bruin tot massief zandkleur.

Hastens_Herbarium_Champagne

Hästens brengt daarnaast een speciale lente bedlinnencollectie en deze is geïnspireerd op botanische tuinen en ontworpen door de bekende Zweedse textieldesigner Gunilla Lagerhem Ullberg. De Satin Pure Herbarium bedlinnen collectie, gemaakt van het fijnste Egyptisch katoen met een satijnen afwerking, is veel lichter dan het traditionele, zwaardere katoen. Deze luxe collectie heeft een 3D effect en is er in blauw of champagne. De kussenslopen zijn er in 5 maten: 40x80cm, 50x60cm, 50x75cm, 50x90cm en 60x80cm. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in 7 maten: 135x200cm, 155x220cm, 240x220cm, 240x230cm, 240x275cm, 260x220cm and 275x240cm.

Hastens_Herbarium_Blue

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?