You are here: Home » Accessoires » KLM lanceert app voor Android Smartwatch

KLM lanceert app voor Android Smartwatch

geschreven door Constance

KLM begint met het testen van een speciale app voor de Android Smartwatch waarmee de passagiers op de hoogte worden gehouden van specifieke reisinformatie. Met de Android app kunnen passagiers hun instapkaart ontvangen en worden ze geholpen bij het proces op de luchthaven.
smartwach appMet de KLM app voor de Android Smartwatch hebben alle KLM passagiers op ieder gewenst moment toegang tot hun vluchtschema. Vanaf 24 uur voor vertrek worden bovendien meldingen gestuurd die relevant zijn voor de reis.

stoelnummer klm appBij aankomst op Schiphol ontvangen passagiers automatisch een bericht met informatie over de gate en hun instaptijd. Zodra ze het bericht hebben geopend, kunnen ze swipen tussen alle relevante vluchtgegevens. Een uur voor vertrek wordt een bericht gestuurd met de instapkaart, die vervolgens bij de gate kan worden gescand. Vlak voor vertrek krijgen passagiers nog een laatste melding met hun stoelnummer.

KLM test de smartwatch-app om de ervaringen van de gebruikers te evalueren en deze  feedback zal ook goed van pas komen bij de ontwikkeling van de app voor de Apple Watch.

smartwatch 1

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com