You are here: Home » Beauty » CND Rescue RXx nagelbehandeling met keratine

CND Rescue RXx nagelbehandeling met keratine

geschreven door Constance

Heb je last van verzwakte of beschadigde nagels of witte vlekjes op je nagels? CND heeft nu de CND Rescue RXx nagelbehandeling met keratine. Je kent CND natuurlijk van de SHELLAC en de VINYLUX maar nu hebben zij een echte revolutie in nagelverzorging ontwikkeld.

cnd rescue RXxCND Rescue RXx is een effectieve behandeling met jojoba-olie en keratine eiwitten. Deze eiwitten binden zich aan de natuurlijke nagels om ze te versterken en tegelijkertijd de vochtbalans te herstellen. Bij langer gebruik zorgt Rescue RXx voor een drastische vermindering van peeling en witte vlekken met als resultaat een prachtige gezonde nagels.

Na 1 week gaf 80% van de testpersonen aan dat de witte vlekjes verminderd waren en ook was de nagelconditie aanmerkelijk verbeterd. Na 4 weken had 73% minder last van gescheurde nagels. Voor het beste resultaat moet je, maximaal 4 weken, 2x daags je nagels, nagelrand en nagelriemen behandelen met Rescue RXx, en wel op ongelakte nagels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com