Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • CATRICE herfst/winter 2017 collectie CATRICE herfst/winter 2017 collectie
  • CATRICE & essence najaarscollectie CATRICE & essence najaarscollectie
  • Limited Edition ‘ZENSIBILITY’ by CATRICE Limited Edition ‘ZENSIBILITY’ by CATRICE
  • essence Happy Pink Valentine essence Happy Pink Valentine
  • essence Halloween Look essence Halloween Look
  • CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Gezicht en Nagels CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Gezicht en Nagels
shoppen

CND Rescue RXx nagelbehandeling met keratine

Heb je last van verzwakte of beschadigde nagels of witte vlekjes op je nagels? CND heeft nu de CND Rescue RXx nagelbehandeling met keratine. Je kent CND natuurlijk van de SHELLAC en de VINYLUX maar nu hebben zij een echte revolutie in nagelverzorging ontwikkeld.

cnd rescue RXxCND Rescue RXx is een effectieve behandeling met jojoba-olie en keratine eiwitten. Deze eiwitten binden zich aan de natuurlijke nagels om ze te versterken en tegelijkertijd de vochtbalans te herstellen. Bij langer gebruik zorgt Rescue RXx voor een drastische vermindering van peeling en witte vlekken met als resultaat een prachtige gezonde nagels.

Na 1 week gaf 80% van de testpersonen aan dat de witte vlekjes verminderd waren en ook was de nagelconditie aanmerkelijk verbeterd. Na 4 weken had 73% minder last van gescheurde nagels. Voor het beste resultaat moet je, maximaal 4 weken, 2x daags je nagels, nagelrand en nagelriemen behandelen met Rescue RXx, en wel op ongelakte nagels.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?