You are here: Home » Accessoires » Kamerplantenboek; Het Plantenlab

Kamerplantenboek; Het Plantenlab

geschreven door Constance

Ben je dol op (groene) kamerplanten in je huis? Of weet je niet zo goed welke kamerplant het beste in jouw kamer gezet kan worden? Het Plantenlab is hét kamerplantenboek van nu; inspirerend en praktisch, leerzaam en uitnodigend. Ontdek planten, wat ze voor je doen en ga direct aan de slag met de vele stylingtips en praktische ideeën.

Het Plantenlab cover

Auteur en stylist Judith Baehner neemt je mee in de wereld van kamerplanten. Niet moeilijk of saai, maar juist heel verrassend en eenvoudig. ‘Fout’ kun je het met groen eigenlijk nooit doen. Het boek is opgebouwd uit drie delen: ’Je eigen plant’, ‘Als je de smaak te pakken hebt’ en ‘Planten om mee te spelen’. Aan de hand van eenvoudige opfriscursus biologie (her)ontdek de werking van je kamerplanten. Je leert wat planten voor jou doen en wat jij kunt doen voor jouw planten. Het geheim van stekken en zaaien wordt eenvoudig beschreven en voor je het weet verras je jezelf, je vrienden en buren met zelfgekweekte plantjes. Het boek bevat veel DIY-tips, praktische overzichtsschema’s en een handig register.

Het Plantenlab voorbeeld 01 WEB Het Plantenlab voorbeeld 02

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com