Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
  • Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging
  • Summerproof met Kruidvat Summerproof met Kruidvat
shoppen

Kruidvat Solait 2015

Kruidvat heeft weer een paar mooie en fijne zonneproducten gelanceerd in de Kruidvat Solait 2015 serie, zoals de speciale Smart Sun indicator UV polsband, de Long Lasting Sun lotion en de After Sun in Shower lotion.

Solait smart sun indicator 5 stDe Smart Sun indicator UV polsband helpt je bewust te maken van de invloed van de zon op je huid, want hij geeft met verschillende kleuren aan wanneer je je opnieuw moet gaan insmeren en zelfs wanneer je beter uit de zon kunt gaan. De Smart Sun indicator UV polsband meet de totale hoeveelheid UV-zonlicht (UVA en UVB straling) waar de huid aan blootgesteld wordt. De polsband smeer je gelijktijdig in met de huid en deze verandert door invloed van UV straling van kleur om aan te geven wanneer actie ondernomen moet worden: geel is de originele kleur, oranje geeft aan dat je je opnieuw moet insmeren en roze betekent de zon de rest van de dag helemaal vermijden. De UV polsband is eenmalig te gebruiken en geschikt voor alle huidtypen dus ook de meest gevoelige huid. Het is ook ideaal voor kinderen: op het bandje kan namelijk een telefoonnummer geschreven worden.

Solait sun lotion long lasting SPF 30 doosje en tube losDe Long Lasting Sun lotion biedt een unieke, langere zonbescherming, afhankelijk van het huidtype, de zonkracht en beschermingsfactor. De formule van een moderne liposomentechnologie zorgt dat de UV-filters in de producten heel gericht en langer hun werking behouden. De lotion bevat huidverzorgende eigenschappen die de huid hydrateren en zacht laten aanvoelen. Solait Long Lasting lotion is tenslotte ongeparfumeerd en dermatologisch goedgekeurd, dus geschikt voor jong en oud

Solait after sun in shower lotion

De After Sun In Shower lotion is een hydraterende verzorging voor onder de douche die de huid kalmeert na het zonnen. De aftersun bevat huidverzorgende panthenol, verfrissend komkommerextract en moringa olie wat de huid na het douchen direct sensationeel zacht en soepel laat aanvoelen. Smeren met een bodymilk of andere aftersun is niet meer nodig.

De Kruidvat Solait lijn heeft nog veel meer zonneproducten. De Transparent Sun Spray Refreshing bijvoorbeeld, een spray met vitamine E voor de lichte huid. Deze geeft een gemiddelde bescherming, is niet vet en zorgt voor een langdurig verfrissend gevoel. De Protect & Tan Spray met vitamine E ondersteunt de natuurlijke bruining van de huid. En ook je haar wordt goed beschermd met de Hair Protection Spray met UV-filter. Deze spray helpt tegen verkleuren en uitdrogen.

Kruidvat Solait producten zijn ongeparfumeerd, dermatologisch goedgekeurd en voldoen aan alle Europese normen. Ze zijn waterresistent en bevatten provitamine B5 en vitamine E om uitdroging van de huid tegen te gaan. Alle producten zijn verkrijgbaar vanaf 23 maart as.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?