You are here: Home » Beauty » Veganistische cosmetica SpaRitual

Veganistische cosmetica SpaRitual

geschreven door Constance

De veganistische cosmetica SpaRitual is alweer een tijdje in Nederland te koop. Hun slogan zegt het al; ‘Slow Beauty in a Fast World’. Dus ontsnap aan de hectiek van alledag met het 100% veganistische SpaRitual.

MultiPurpose_MoistureBalm1SpaRitual heeft een uitgebreide collectie nagellakken, treatments voor nagels en nagelriemen en heerlijke wellness producten voor het lichaam zorgt voor het ultieme you-moment. SpaRitual maakt gebruik van essentiële oliën om de chakra’s te activeren en in balans te houden, waardoor het beauty moment bijdraagt aan een zen effect. De collectie is uitgebreid met de Moisturizing Balm en het Hand Serum voor een extra boost tijdens de huidige frisse voorjaarsdagen.

Alle producten zijn 100% veganistisch en de wijze waarop de producten werkzaam zijn, is geïnspireerd op aloude energieherstellende behandelingen zoals de Chakra therapie, kleurtherapie en numerologie.

SpaRitual Moisturizing Balm is een multifunctionele verzorgingsbalm die zorgt voor langdurige hydratatie. Een droge, geïrriteerde huid van zowel lippen, als handen, voeten en lichaam komt weer helemaal tot rust. Deze nieuwe balm is rijk aan antioxidanten die een beschermende laag aanbrengen op de huid om schadelijke invloeden van buitenaf tegen te gaan. De ingrediënten Fair Trade Shae Butter en Cocoa Seed Butter zorgen voor de juiste vochtbalans van de huid. Tot slot verbetert de balm tevens de elasticiteit van de huid en wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Het resultaat is een stralende, gezonde huid!

SR_MoistureBalm_wUnitBox
SpaRitual Handserum is verrijkt met appelstamcellen en pompoenzaad, om de huid te verstevigen, te verzorgen en te hydrateren. Dit nieuwe serum voorkomt celbeschadiging, zorgt voor de aanmaak van collageen en helpt de elasticiteit te verbeteren. Lijntjes vervagen en het verouderen van de huid wordt voorkomen. Het unieke zoethoutwortelextract laat de huid stralen en verbetert de pigmentverdeling, terwijl het Organic Gemberwortel extract de huid beschermt tegen vrije radicalen. De huid wordt gelift en ziet er direct voller uit

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com