You are here: Home » Gadgets » Adidas eyewear lanceert de evil eye evo

Adidas eyewear lanceert de evil eye evo

geschreven door Constance

Speciaal voor iedereen die last heeft van lastige omstandigheden op de fiets heeft Adidas eyewear de evil eye evo gelanceerd. De nieuwe evil eye evo van adidas eyewear heeft een revolutionair gebogen montuur en vuurrode lenzen.  De grotere glazen met opvallende kromming geven een gevoel van vrijheid.

adidas eyewearDe al eerder geïntroduceerde evil eye modellen behoorden tot de meest hightech brillen en dit nieuwe model bouwt hierop voort en geeft je een scherp zicht, een breder gezichtsveld en een nauwsluitende pasvorm. Of het gaat om een tocht in de bergen of in de stad, de evil eye evo blijft altijd perfect op zijn plaats.

Helder zicht is cruciaal voor een geslaagde rit, maar hoofd- en lichaamspositie, het weer en lichtomstandigheden gooien vaak roet in het eten. De evil eye evo geeft je een uitstekende zon- en windbescherming dankzij het nauwsluitende ontwerp. De dynamische vorm creëert een groter luchtvolume achter de glazen en het climacool-ventilatiesysteem zorgt voor goede luchtcirculatie. Hierdoor beslaan de glazen minder snel en zorgt de bril ook in de meest extreme omstandigheden voor helder zicht. Bovendien zijn de glazen water-, stof- en vuilafstotend dankzij een hydrofobe coating.

adidas evil eye evo

Bij hoge snelheden en op ongelijk terrein is een perfecte pasvorm cruciaal voor de veiligheid. Daarom zijn er twee maten beschikbaar, zodat de evil eye evo gegarandeerd op elk gezicht past. Ook kan dit model op verschillende manieren worden gepersonaliseerd: de Four-Position Nose Bridge past de breedte en hoogte van de bril aan, de veren kunnen in drie hoeken worden afgesteld en de afneembare rand houdt zowel transpiratie als wind uit de ogen.

De evil eye evo biedt verschillende mogelijkheden voor optische correcties, zoals glazen op sterkte. Het nieuwe model van adidas eyewear is vanaf nu verkrijgbaar in de versies evil eye evo en evil eye evo pro (met afneembare rand en hydrofobe coating op de glazen).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?