You are here: Home » Accessoires » Test; innr Starterkit Bulb

Test; innr Starterkit Bulb

geschreven door Constance

Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik de innr Starterkit Bulb opgestuurd gekregen voor een test. En inmiddels heb ik de innr Starterkit Bulb geïnstalleerd, nadat ik eerst een persoonlijk LichtPlan op de innr website had gemaakt.

inhoud setIn de Starterkit zit een bridge en 3 bijpassende LED lampen. Je sluit de bridge aan, op een vrije poort van je router en je doet de lampen in de fitting. (De lampen zijn alleen geschikt voor grote fittingen.) Daarna download je de speciale innr app (gratis voor iOs en Android).

inner starterkit aanbiedingDaarna ga je de Bridge koppelen met je lampen, dit gaat heel gemakkelijk; je drukt 3 seconden op de knop op de Bridge en dan gaat het groene LED lampje knipperen. Je start daarna de app en kan je inloggen in jouw account (als je, net als ik eerst een persoonlijk LichtPlan hebt gemaakt) of je maakt dan een account aan.

De lampen gaan, een voor een, knipperen en dan kan je ze koppelen aan het systeem. In de app krijg je een aantal scenes te zien en dan kan je lampen gaan instellen, naar de kleur/sfeer van jouw keuze. Testman en ik hebben een aantal verschillende instellingen gemaakt; zo staat, tijdens het koken, de lampen een stuk feller dan tijdens het tv-kijken of dineren. Je kan ook zelf de teksten & titels in de app aanpassen en veranderen.

Ik ben de hoofdgebruiker van het innr systeem en ik heb Testman toegang gegeven waardoor hij ook in het systeem/app het eea. kan veranderen. Maar als je hoeft deze functionaliteit natuurlijk niet aan elk familielid te verlenen. En je kan zelfs, als hoofdgebruiker, de innr dmv. een pincode beschermen, waardoor je instellingen alleen door jezelf aangepast kunnen worden. De app blijft wel door iedereen bedienbaar.

Elke starterkit is uit te breiden, tot wel 100 lampen/spots of strips, dus als je eenmaal 1 starterkit hebt gekocht hoef je alleen nog maar losse onderdelen te kopen en zo in je hele huis te voorzien van energiezuinige ledlampen. En mocht je niet altijd je smartphone of tablet bij de hand hebben dan heeft innr ook nog een afstandsbediening voor je.

bulb innr

Conclusie; Testman en ik hebben nu in 3 lampen de innr led lampen geplaatst en we gaan deze set zeker uitbreiden met meer lampen, want we zijn razend enthousiast over dit systeem en de app. Toch missen we nog wel iets in de app, nl. een timer waarmee automatisch je lampen aan en uitgaan. Dat is ideaal als je op vakantie bent of in een verlicht huis wilt thuis komen. Maar wie weet komt deze functionaliteit in de toekomst beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?