You are here: Home » Beauty » Yves Rocher lanceert nieuwe Sérum Végétal

Yves Rocher lanceert nieuwe Sérum Végétal

geschreven door Constance

Yves Rocher heeft de nieuwe Sérum Végétal lijn ontwikkeld en deze lijn is is gebaseerd op de unieke eigenschappen van het plantenrijk. En deze eigenschappen zijn ontrafeld voor een betere opname door de huid en deze series zijn vanaf 1 maart as. beschikbaar.

pmn03826De onderzoekers van Yves Rocher ontwikkelden 3 verschillende versies van Sérum Végétal; Anti-Rimpel & Stralende Teint, Anti-Rimpel & Stevigheid en Anti-Rimpel & Lift. En iedere versie bevat de unieke combinatie van IJskruid en een aanvullende plantaardige werkstof die zorgt voor een extra cosmetische werking: een stralende teint, stevigheid of een liftend effect. IJskruidextract stimuleert de aanmaak van de proteïne mTOR en de proteïne reactiveert de celmechanismes die rimpels tegengaat.

ppr06552Anti-Rimpel & Stralende Teint;  deze lijn bevat IJskruid + Oryza-extract en dankzij deze combinatie van Oryza-extract, wordt de zuurstoftoevoer en de celademhaling gestimuleerd en door de krachtige antirimpelwerking van ijskruid, gaat je huid nog intenser stralen. Deze lijn bestaat uit de Gladmakende dagcrème & nachtcrème, Oogroller Stralend Effect, BB cream SPF 20 en de Gladmakende vloeibare dagcrème.

Anti-Rimpel & Stevigheid; deze lijn bevat IJskruid + Acaciagom en om de productie van collageen en hyaluronzuur (verantwoordelijk voor de huidstructuur) te stimuleren, is Acaciagom gecombineerd met de krachtige antirimpelwerking van het ijskruid. De huid wordt voller, compacter en van binnenuit opgevuld. Deze lijn bestaat uit het Ultra verstevigend serum, Verstevigende dagcrème & nachtcrème, Targeted filler eye & lips en het Voedingssupplement – Intensieve versteviging.

Anti-Rimpel & Lift; deze lijn bevat IJskruid + Duindoornextract en voor het liftend effect, met uitsluitend plantaardige tussenkomst, combineerde Yves Rocher duindoornextract (dat de elasticiteit van de huid bevordert door het stimuleren van de aanmaak van elastine) met de krachtige antirimpelwerking van het IJskruid..Deze lijn bestaat uit Remodellerend Serum V, V-shaping dagcrème & nachtcrème, Liftende oogverzorging en Liftend masker.

Bij alle 3 de series kan je gebruik maken van de aanvullende verzorging:Gladmakende reinigingsmelk, Perfectionerende reinigingslotion en Gladmakende reinigingsdoekjes.

ppr06560

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?