You are here: Home » Gadget nieuws » JUMBO lanceert bestel app voor tablets

JUMBO lanceert bestel app voor tablets

geschreven door Constance

Jumbo lanceert een speciale bestel app voor tablets en is daarmee de 1e Nederlandse supermarktketen die een bestel app aanbiedt voor deze apparaten.

jumbo app

Jij, als klant, hebt de keuze uit bijna 20.000 producten en dan kan je je bestelling ophalen bij één van de circa 30 Pick Up Points en de app is beschikbaar voor iOS en Android.

Je kan ook wisselen tijdens jouw apparatuur en devices om je boodschappenlijstje te maken. In je lunchpauze kan je beginnen op je laptop, in de trein aanvullen op je smartphone en afronden op je tablet. En als je bestelling voor middernacht wordt geplaatst, kan deze de volgende middag al worden opgehaald bij een Pick Up Point. Er zijn nu al zo’n 30 Pick Up Points in oa. Best, Utrecht, Oostzaan, Eindhoven, Schijndel, Boxtel, Barendrecht, Hellevoetsluis en Woerden.

jumbo app tablet

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?