You are here: Home » Accessoires » Test; LINK Power Drive

Test; LINK Power Drive

geschreven door Constance

Inmiddels ben ik alweer een tijdje aan de gang gegaan met de LINK Power Drive, die ik heb ontvangen voor een test. (Mijn eerste artikel kan je hier nalezen.)

link-computerDe LINK Power Drive is een batterypack en een opslagschijf in-een en ook nog eens met een handzaam formaat. Het model dat ik ontvangen heb kan 16GB aan geheugen opslaan maar als je dat, voor onderweg, niet genoeg vindt is er ook een exemplaar met 32GB of 64GB.

De Power Drive is gemaakt voor de iPhone of iPod en doordat het een lader en opslagapparaat in-een is kan je deze 2 functies ook tegelijkertijd gebruiken. Maw. je kan vanaf de Power Drive streamen terwijl je iPhone ook opgeladen wordt. Ook kan je de LINK Power Drive gebruiken om foto’s en bestanden op te slaan, en dit is ideaal als je, tijdens je vakantie, veel foto’s gemaakt hebt en je geheugenkaart van je camera vol is, of als je, tijdens een presentatie, bepaalde documenten nodig hebt.

Imation_LINK_Power_DriveEn met de gratis Imation LINK app kan je je bestanden ook beheren op de Power Drive zodat je niet hoeft te zoeken en omdat alles keurig in mappen zit. Het formaat is ook prima, de LINK Power Drive is nl. kleiner dan een pakje sigaretten dus kan ie mee in je handtas of jaszak.

Conclusie; de Imation LINK Power Drive doet alles wat ie beloofd, je kan ermee opladen en opslaan. Maar ik heb toch een klein minpuntje, hij past alleen op de iPhone en iPod en ik zou het liefste twee-in-een Power Drive hebben waar ook een micro usb aansluiting zit, zodat ie te gebruiken is voor iOS en Android/Windows aansluitingen.

link power drive snoer

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?