You are here: Home » Fashion » Choupette staat op Opel Corsa kalender 2015

Choupette staat op Opel Corsa kalender 2015

geschreven door Constance

Karl Lagerfeld zijn kat Choupette heeft geposeerd voor de Opel Corsa kalender 2015. En de foto’s zijn gemaakt door Karl Lagerfeld zelf.

poes choupette opel corsaPoes Choupette is een absolute ster in fashion-land en heeft bijna 45.000 fans op Twitter en 40.000 op Instagram. De twaalf gebruikte foto´s voor de Opel Corsa-kalender 2015 zijn gekozen door Opel en Karl Lagerfeld. Voor de cover van de kalender nam Lagerfeld bovendien zelf de pen ter hand en tekende zijn ‘supermodel’ Choupette, exclusief voor Opel.

Kalender 4Karl Lagerfeld volgde met zijn camera de viervoetige ster met haar schitterende blauwe ogen, terwijl ze kennismaakte met elk detail van de nieuwe Corsa. De foto’s van Choupette focussen niet alleen op het exterieur van de auto, maar tonen ook de innerlijke waarden van de nieuwe compacte Opel. Zo is te zien hoe Choupette zich op het verwarmbare, met leder beklede stuurwiel nestelt, de bagageruimte verkent en de nieuw ontwikkelde, uiterst efficiënte 1.0 ECOTEC driecilindermotor besluipt.

Opel-Corsa-Calendar-293923Choupette is ook geen nieuwkomer in de fotostudio. De beroemde kat poseerde al voor de cover van de Duitse Vogue, in de armen van supermodel Linda Evangelista, die zelf ook al eens deel uitmaakte van een reclamecampagne voor de Corsa. Dat was aan het einde van het vorige millennium. Ze verscheen in een Opel-spot met supermodellen Christy Turlington, Tatjana Patiz, Kate Moss en Naomi Campbell.

Choupette Lagerfeld is de tweede kat met een hoofdrol in de campagnes voor de Opel Corsa. In de spot voor de eerste generatie Corsa (1982 – 1993), zit Tom, de antiheld uit de tekenfilms van Tom & Jerry, de muis Jerry achterna, die aan het stuurwiel van de Opel zat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com