You are here: Home » Accessoires » Test; D-Link mydlink Home

Test; D-Link mydlink Home

geschreven door Constance

Ik krijg van D-Link de mydlink Home Smart Plug, Motion Sensor en HD Monitor thuis om te gaan testen.  D-Link mydlink Home is een zng. smart home-domoticasysteem waarmee je op afstand producten kan bedienen. Ik ben erg benieuwd wat ik allemaal kan gaan doen met deze toepassingen.

dlink home appDe D-Link mydlink Home serie bestaat uit een 4-tal producten waarbij je smartphone of tablet als afstandsbediening fungeert. Elk van demydlink Home apparaten kunnen afzonderlijk worden bedient, via de gratis app. Even een klein voorbeeld; Weet je niet meer of je strijkijzer nog aanstaat, terwijl je onderweg naar je werk bent? Via de app is dit op afstand te controleren en kan je het apparaat ook uitschakelen. En je kunt alle mydlink Home apparaten met elkaar laten samenwerken.

sensor

De mydlink Home Wi-Fi Motion Sensor is in de gang te installeren met een mydlink Home Smart Plug die is verbonden met een lamp. Als beweging wordt gedetecteerd wordt de smart plug geactiveerd, die vervolgens de lamp inschakelt. Je kunt ook acties plannen met de app, bijv. voor het inschakelen van de verlichting wanneer je van huis bent of uitschakelen van de bewegingssensor als de huisdieren ‘s nachts binnen zijn.

smart plugJe kunt ook je woning beveiligen met de diverse mylink Home Monitors aan te sluiten en als je deze aansluit op de bewegingsdetector krijg je tekst of email als er een activiteit wordt gedetecteerd. De mydlink Home Monitor HD is een eenvoudige HD-camera die beveiligde draadloze AC-verbinding combineert met nachtzicht en een microfoon, ideaal voor beveiliging van de toegang tot je huis of garage. De mydlink Home Monitor 360 is een compleet uitgeruste camera met pan- en kantelfuncties en zowel draadloze als bedrade aansluitmogelijkheden. Dit model is vooral geschikt voor de meer bestuurde bewaking van grotere ruimtes of beide kanten van een gang.

De mydlink Home app heeft een intuïtieve besturing en de mogelijkheid om apparaten een naam te geven en te groeperen voor meer controle. De producten zijn allemaal eenvoudig in te stellen met WPS-ondersteuning voor installatie met één knop en een QR-code die automatisch alle informatie toevoegt als onderdeel van de installatie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com