You are here: Home » Accessoires » Pebble introduceert anti-voornemen app

Pebble introduceert anti-voornemen app

geschreven door Constance

Iedereen maakt ze, op 1 januari as., goede voornemens. En gelooft heilig dat het deze keer echt gaat lukken, maar in februari blijkt dat je toch weer niet elke week naar de sportschool bent gegaan of 2 kilo bent afgevallen. Daarom heeft Pebble een aantal leuke anti-voornemen apps geselecteerd, zodat je het jaar leuk en blij kunt beginnen.
Doorbreek de traditie en z0 start het nieuwe jaar nog makkelijker. En je kunt deze apps gelijk downloaden en bekijken op je Pebble watch.

pebble app

1. Vergeet je borrel niet met de Drink Counter
Discussiëren over of een biertje de avond gezelliger maakt, is zinloos. Dat is namelijk een feit. Mits je het met mate doet, want je Pebble matcht niet goed bij gênante situaties. De Drink Counter houdt je op het rechte pad, door bij te houden hoeveel je drinkt.

2. Zeg wat vaker ja met NS Treintijden
Als je date je na een geweldige avond diep in de ogen kijkt en vraagt of je zin hebt om nog te blijven, dan zeg je natuurlijk geen nee. En met de NS Treintijden-app weet je in een oogopslag welke volgende trein je kan halen. Of die daarna.

3. Erken je gebrek aan richtingsgevoel
Katten vinden altijd hun weg terug. Maar zijn tegelijkertijd niet de gemakkelijkste reiscompagnon. Daarom heeft Pebble de Google Navigator-app. Een persoonlijk kompas dat niet spint, maar wel net zo accuraat de weg naar huis vindt.

4. Tel je stappen met de Misfit
Oké, tienduizend stappen op een werkdag is wat surreëel. Vooral als je de auto of trein niet wilt inruilen voor de benenwagen. Maar maak het niet erger dan het is en verbaas je met de Misfit-app over de stappen die je wél zet.

5. Online shoppen met PayPal
Mindfulness leven betekent in het hier en nu leven. Dus waarom sparen als die geweldige schoenen nú in de sale zijn? En met de PayPal-app wordt online shoppen nog simpeler.

6 Kook de sterren van de hemel met Grill Timer
Elke dag koken is niet nodig. Maar áls je dan kookt, maak je het met behulp van de Grill Timer-app wel gelijk fantastisch. Je houdt je handen vrij terwijl de app je via je Pebble-horloge helpt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?