Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie
  • Essence trend edition “glitter in the air” Essence trend edition “glitter in the air”
  • No7 introduceert Match Made Lipstick Service No7 introduceert Match Made Lipstick Service
  • PUPA Milano I’M Matt Lip Fluid PUPA Milano I’M Matt Lip Fluid
  • L’Oréal Paris Extravaganza box L’Oréal Paris Extravaganza box
  • CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Ogen en Lippen CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Ogen en Lippen
shoppen

Estée Lauder Kerstcadeautips

Ben je op zoek naar een mooie last-minute kerstcadeautips? Speciaal voor de feestdagen introduceert Estée Lauder dit jaar diverse gift sets perfect voor iedereen.

Estée Lauder X-mas 2014 sfeerbeeld_lowresDe ultieme Christmas must-have blijft de luxueuze BLOCKBUSTER met een make-up collectie waar elke vrouw jaloers op wordt. Keuze genoeg om voor elke feestdag in een handomdraai een andere beauty look te creëren. Voor lipstick lovers zorgt de nieuwe Pure Color Lipstick Set voor een finishing touch van elke fashion look. En terwijl de heerlijke special edition geurensets blijven verrassen, zorgen de huidverzorgingsproducten voor een stralende huid met Kerst. Easy Christmas shopping to the max!

De bekende Estée Lauder BLOCKBUSTER is pure luxe en verwennerij! De mooie zachte kleuren maken het mogelijk om zowel een romantische als een stoere feestelijke look te creëren, afgestemd op de outfit, het thema of het programma van de dag. Daarnaast maakt de nieuwe Train Case Bag dit cadeau zelfs ideaal voor de feestdagen bij familie of in het buitenland. Makkelijk mee te nemen en alle beauty essentials bij de hand.
Inhoud:
Deluxe Eye Shadow and Blush compact
Deluxe Lip Gloss compact
3 Pure Color Long Lasting Lipsticks in Rose Tea,
Vanilla Truffle en Candy
Pure Color Intense Kajal Eye Pencil in Black
Sumptuous Extreme Mascara in Black
Gentle Eye Makeup Remover, 100ml
Advanced Night Repair, 7ml
Revitalizing Supreme, 7ml
Train Case bag

estee lauder blockbusterPure Color Lipstick Set geeft je lippen om te zoenen. Een intense kleur, sterke glans en zachte lippen. Wissel af met de lipstick en gloss, terwijl je je nagels afstemt op je lippen met de bijpassende Pure Color Nail Lacquer voor een stralende look!
Inhoud:
Pure Color Long Lasting Lipstick in Rose Tea
Pure Color Gloss in Magnificent Mauve
Pure Color Nail Lacquer, 5ml in Love Bite
Pink Metallic Cosmetic bag
Exclusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf

estee lauder lipstick setEstée Lauder fragrance gift sets; Speciaal voor aankomende feestdagen introduceert Estée Lauder verschillende geurensets, waaronder de nieuwe Modern Muse, om elk type vrouw tev errassen.
Pleasures Captivation duet
Inhoud:
30ml EDP Spray
75ml Body Lotion – CADEAU

Sensuous Nude delicate duet
Inhoud:
30ml EDP Spray
75ml Body veal
(exclusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf)

Modern Muse Christmas set
Inhoud:
50ml EDP Spray
75ml Body Lotion

Modern Muse Christmas set
Inhoud:
50ml EDP Spray
50ml Body Lotionµ
50ml Shower Gel
(exclusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf)

Skincare gift sets – Geef je huid een boost met de special edition huidverzorgingssets van Estée Lauder. Voor zowel een intens langdurige hydratatie, als het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering en voor een stralende, gezonde huid. De Moisturiser Set Daywear zorgt voor perfecte hydratatie en krachtige bescherming. De Moisturiser Set Supreme voedt de huid en voorziet haar van de unieke IntuiGenTM -technologie die het natuurlijke vermogen van de huid reactiveert voor een jonger en verfrissend resultaat. .Holiday 2014 Moisturiser Set: DayWear
Inhoud:
DayWear N/C 50ml
Idealist Pore Minimizing 15ml
New ANR Eye gel-crème 5ml
Perfectly Clean Foaming Cleanser 50ml

Holiday 2014 Moisturiser Set: Supreme
Inhoud:
Revitalizing Supreme 50ml
Advanced Night Repair 15ml
Revitalizing Supreme Eye 5ml
Perfectly Clean Foaming Cleanser 50ml

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?