You are here: Home » Accessoires » Test; MiPow Playbulb kaars

Test; MiPow Playbulb kaars

geschreven door Constance

Eergisteren heb ik, van MobileFun.nl, de MiPow Playbulb kaars gekregen. En je moet de Playbulb zien als een LED kaarslamp die je, dmv. een iOs/Android app kan aanpassen en veranderen.

mipow candleDe MiPow Playbulb Candle ziet er uit als een grote waxinelicht houder en waarin een ‘vlam’ zit, die je, dmv een knopje, aan- en uit kunt zetten. Het installeren van de Playbulb is heel eenvoudig; je doet 3 AA-batterijen onderin de Candle en je zet daarna de Candle aan. Vervolgens download je de bijhorende app en je maakt een Bluetooth verbinding. In de app kan je kiezen uit een aantal verschillende standen (oa. flikkeren zoals een echte kaars, knipperen, regenboogkleuren) maar ook kan je, bij bijv. een Facebook melding, je Playbulb Candle van kleur laten veranderen. Maar je kan ook een speciale ‘lees’ of ‘relax’ stand kiezen.

app mipow

Als extraatje zitten er ook nog 3 ‘geurschijven’ in de verpakking waarmee je de MiPow Playbulb Candle ook nog kan omtoveren tot een geurkaars. En als je de kaars uit wilt doen, dan blaas hem gewoon uit, net als een echte kaars. Je kunt kiezen voor 1 exemplaar maar er is ook een pakket met 3 stuks en dan kan je ze ook aan elkaar koppelen. En draai je hem om dan krijg je een waxinelichthouder.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YUYrVVSdV5s[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com