You are here: Home » Beauty » Nieuw beauty & healthmerk gelanceerd; FOUNTAIN

Nieuw beauty & healthmerk gelanceerd; FOUNTAIN

geschreven door Constance

Sinds vorige week is er in Nederland een nieuw beauty & health merk gelanceerd FOUNTAIN. Dit merk introduceert vier verschillende schoonheids- en gezondheidssupplementen: het Beauty molecuul, het Phyto-Collagen molecuul, het Hyaluronic molecuul en het Super Green molecuul.

fountain beautyJe ‘drinkt’ FOUNTAIN direct vanaf een theelepeltje of voeg het toe aan een glas
sap in de ochtend of in je flesje water voor onderweg; zo wordt elke dag
vitamines innemen leuk en is een nieuw beautyritueel geboren. Elk molecuul
heeft een andere uitwerking; zo vertraagt de Beauty molecuul het
verouderingsproces en hydrateert het Hyaluronic molecuul de huid op de meest
natuurlijke wijze. Wel bevatten ze allemaal dezelfde krachtige basis, namelijk de
puur eetwaardige hyaluronzuur formule, verkregen uit een veganistische bron.

FOUNTAIN’s flesjes maken nieuwsgierig en de inhoud des te meer. Engeland was het
eerste land waar FOUNTAIN werd gelanceerd en hier wordt elke 11 seconden een
flesje verkocht. Door de vloeibare vorm worden de voedingsstoffen nog beter
opgenomen en gereguleerd door het lichaam. Dit komt door de unieke
bio beschikbaarheid van de supplementen. Het lichaam profiteert door de
water oplosbaarheid optimaal van de super ingrediënten.

beauty
Het Beauty molecuul; Met 1 theelepel per dag van het Schoonheidsmolecuul met Resveratrol én Hyaluronzuur wordt het verouderingsproces van binnenuit vertraagd. Nog nooit eerder was dit krachtige molecuul, met een basis van druivenschillen en Japanse eenduizendknoop, beschikbaar in vloeibare vorm. Bij dagelijks gebruik van 1 theelepel van 5 ml – puur of gemengd met water of sap – wordt de levensduur van de cellen verlengd wat veroudering tegengaat en de gezondheid vergroot. En omdat Resveratrol een bittere smaak heeft, bevat dit supplement de natuurlijke zoete smaak van granaatappel.

hyaluronic
Het Hyaluronic molecuul; Is een anti-aging voedingstof en staat bekend om het vermogen om tot  1000x haar gewicht in water te houden. De primaire functie hiervan is om gewrichten te versoepelen, terwijl je huid wordt voorzien van 1 natuurlijk ondersteuningsmechanisme. Door 2x per dag 1 theelepel (puur of gemengd met water of sap) te nemen, wordt het vocht in de weefsels extra gereguleerd en dat laat een heerlijk gehydrateerd gevoel achter op je huid. In FOUNTAIN’s Hyaluronic molecuul zit gember verwerkt wat de absorptie bevordert en het geeft ook een kruidige smaak.

greenHet Super Green molecuul; Dit zorgt voor je dagelijkse portie groen, want in 1 theelepel zitten meer dan 40 mineralen, 16 aminozuren en 11 vitaminen en heeft daardoor het vermogen om de PH-waarde van je lichaam op peil te houden en dat is essentieel voor een goede gezondheid. Het gecontreerde supergroen molecuul is gemaakt van de Hyaluronzuur formule Alfalfa Chlorofyl en Kelp. Chrorofyl is een krachtige antioxidant die de rode bloedcellen verhoogt en je lichaam reinigt terwijl je immuunsysteem wordt versterkt. Kelp helpt ook je gewicht onder controle te houden en het supplement is gearomatiseerd met natuurlijke kiwi.

collagenHet Phyto-Collagen molecuul; Dit is de actieve aanpak om de productie van collageen aan te vullen en te behouden. Het vloeibare supplement bevat de Hyaluronzuur formule, gehydrolyseerd Collageen, wat een splitsing van een chemische verbinding
onder opname van water inhoudt , Wild Phytolankton en L-Glutathione.  FOUNTAIN tackelt het huidverouderingsproces met slechts 2 theelepels per dag (10ml) van het Phyto-Collagen molecuul. En een van de mooiste wapens in de strijd tegen vroegtijdige veroudéring is Fytoplankton en dit ingrediënt bevat meer dan 65 voedingseigenschappen waaronder aminozuren, essentiële vetten, vitaminen, essentiële mineralen, zeldzame anti-oxidanten, phospholids, elektrolyten, nucleïnezuren, enzymen en co-enzymen. De huidstructuur wordt hiermee elastischer en de kans op rimpels vermindert. De natuurlijke afname van L-Glutathion versnelt ook het verouderingsproces. L-Glutathion staat bekend als een van de meest belangrijke en effectieve antioxidanten, het maakt namelijk het ontgiften van vrije radicalen mogelijk. Samen met het ingrediënt Hyaluronzuur vult dit molecuul het eigen collageen aan en ondersteunt de productie van nieuw collageen wat voor een jeugdige uitstraling van binnenuit zorgt.

De vier gezondheids- en schoonheidssupplementen van FOUNTAIN zijn vanaf nu exclusief
verkrijgbaar bij de Tuinen en de prijzen varieren van euro 27,99 t/m euro 39,99 per potje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com