You are here: Home » Accessoires » Princess Traveller lanceert reisbagage met oplader

Princess Traveller lanceert reisbagage met oplader

geschreven door Constance

Princess lanceert een wereldinnovatie, nl. reisbagage met opladers. Met de Princess Traveller Power-collectie zorgt ervoor dat je altijd je eigen oplaadpunt bij je hebt. Waar ter wereld je ook bent en hoe ver je reis ook gaat, je kunt altijd je devices opladen. De Traveller Power-collectie bestaat uit een serie van drie producten: een handbagagekoffer met een compacte ingebouwde oplader, een handbagagekoffer met afneembare, magnetische solar-oplader en een stoere rugzak met draagbare solar-oplader.

kofferDe Princess Traveller Power Box handbagagekoffer is gemaakt van 100% PET-materiaal met een ingebouwde, compacte oplader. Met deze Power Box-oplader kun je een telefoon tot vijf keer opladen en een tablet tot twee keer. Bovendien kunnen aan de Power Box meerdere apparaten tegelijk worden aangesloten. De Princess Traveller Solar Power Pod handbagagekoffer is gemaakt van ABS-materiaal met een afneembare Solar-oplader. Met deze Power Pod-oplader kun je een telefoon tot twee keer opladen. Door de geïntegreerde zonnepanelen wordt de gebruiksduur van de oplader extra verlengd. De Princess Traveller Solar Power Pod rugtas met draagbare Solar-oplader is een stoere rugzak vervaardigd uit canvas met PU-leer. Je laadt de Power Pod-oplader thuis op en de geïntegreerde zonnepanelen zorgen ervoor dat de gebruiksduur van de oplader extra wordt verlengd.

solarDe koffer met de compacte, ingebouwde oplader biedt tot zes uur non-stop stroom en met een volledig opgeladen Power Box kun je tot vijf keer je telefoon opladen of twee keer je tablet. Er kunnen meerdere apparaten tegelijk en eenvoudig aangesloten worden op de Power Box door middel van een USB-kabel en de Power Box heeft 2 USB-aansluitpunten en 1 micro-USB aansluitpunt.

De koffer met de afneembare Solar oplader geeft tot 3 uur non-stop stroom. De Power Pod wordt bevestigd op de koffer door middel van een sterke magneet en kan, indien gewenst, losgehaald worden. Hierdoor kan de Power Pod ook afzonderlijk van de koffer worden gebruikt. Apparatuur wordt snel en eenvoudig aangesloten op de Power Pod door middel van een USB-kabel en de zonnepanelen zorgen ervoor dat de gebruikerstijd van de oplader wordt verlengd.

rugzakDe rugtas met draagbare Solar oplader biedt tot 3 uur non-stop stroom en de draagbare Power Pod zit verwerkt in een apart voorvak met venster en kan gemakkelijk los worden meegenomen. De binnenzijde van de rugtas is voorzien van een handig laptop-vak en de zonnepanelen zorgen ervoor dat de gebruikerstijd van de oplader wordt verlengd.

De Princess Power serie is verkrijgbaar vanaf 1e kerstdag bij o.a.: Paolo Salotto (Schiphol), Kofferstore.nl, bol.com, fonq.nl, en Steppin’ Out

[youtube]http://youtu.be/v1gtHALXTXw[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?