Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg
  • Bedlinnen bij Dille & Kamille Bedlinnen bij Dille & Kamille
  • Ikea ANVÄNDBAR Collectie Ikea ANVÄNDBAR Collectie
  • IKEA HEMSMAK limited edition voor in de keuken IKEA HEMSMAK limited edition voor in de keuken
  • Boretti lanceert nieuwe buitenkeukens Boretti lanceert nieuwe buitenkeukens
shoppen

Kerstdiner bestellen bij Xmas Catering

Een van de grootste stressperiodes van het jaar zijn de dagen voor de Kerst, want er moet gegeten worden, dus op naar de supermarkt, slager, bakker, groenteman en banketbakker. En dan moet er ook nog gekookt worden! Maar dat kan anders, want je kan bij  Xmas Catering een volledig 5-gangen diner bestellen en dit wordt bij je thuis afgeleverd (of je kan het komen ophalen).

groupon xmas cateringXmas Catering heeft ism. Groupon een 5-gangen kerstdiner (met biologische streekgerechten) samengesteld (voor 4 t/m 7 personen. Je kan kiezen uit 9 voorgerechten, 4 verschillende soepen en daarna krijg je een heerlijke spoom (met of zonder alcohol). Als hoofdgerecht is er zelfs een keuze uit 11 verschillende gerechten, met bijpassende groente en als afsluiter kun je kiezen uit 4 zoete desserts of een kaasplankje. Je kunt dit Groupon arrangement verder uitbreiden met broodjes, bonbons, bijpassende wijnen of een mooi bloemstuk voor op tafel. Op 23 december as. kan je je diner afhalen op verschillende locaties in het land of je laat het gewoon lekker thuis bezorgen. Bij je diner krijg je alle instructies hoe je dit het beste kan bereiden. (Je kunt je bestelling t/m 15 december as. doorgeven.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?