Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Arlo Q HD-beveiligingscamera Test; Arlo Q HD-beveiligingscamera
  • Mail & Win; WD My Passport Ultra Metal Mail & Win; WD My Passport Ultra Metal
  • Test; Synology NAS opslagmedium Test; Synology NAS opslagmedium
  • Mophie introduceert de Space Pack voor iPhone 5/5S Mophie introduceert de Space Pack voor iPhone 5/5S
ladygadgets

Mail & Win; WD My Passport

Vorige week hebben jullie kennis kunnen maken met de WD limited edition My Passport. Hiermee zorg je dat cybercriminelen je account niet meer kunnen kraken of er met je identiteit vandoor kunnen gaan.

My-Passport-Ultra_metalNu mag ik, 1 exemplaar van de WD My Passport Ultra Metal Edition (tw.v euro 122,00) weggeven. En meedoen is heel eenvoudig want je hoeft alleen maar een mail te sturen met daarin de persoon die je de bescherming van de WD My Passport gunt. En natuurlijk ook de reden waarom je juist die persoon hebt gekozen.

Stuur je mail, voor 20 december as., en vermeld ook jouw naam en adresgegevens, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en je hebt het pakket voor Kerst in huis.

Spelregels: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. En de winnaar krijgt persoonlijk bericht)
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?