You are here: Home » Beauty » Test; Pink Edition Philips Sonicare

Test; Pink Edition Philips Sonicare

geschreven door Constance

Ruim 2 weken geleden is bij mij de Pink Edition Philips Sonicare set bezorgd, bestaande uit de Sonicare Diamon Clean tandenborstel en de AirFloss.

sonicare pink editionDe Pink Edition Diamond Clean is er ook in het wit (ideaal voor het hele gezin), zwart (voor hem) en nu dus ook in roze (voor haar).

Sonicare DiamondClean toothbrush pink

Wat zit er in de verpakking van de Sonicare DiamondClean elektrische tandenborstel? Allereerst een glas en een bijbehorende onderzetter en een reisetui. Het glas, met de onderzetter, zijn je oplader en je kunt het glas ook gebruiken om je mond te spoelen. Om de tandenborstel op te laden steek je de stekker in het stopcontact, zet de tandenborstel in het glas en daarna op de ronde oplader. (Deze oplader werkt alleen met de DiamondClean, niet met de oudere Sonicare modellen.) En voor alle reislustige dames onder ons zit bij de DiamondClean ook een roze reisetui en als je je tandenborstel in deze etui stopt kan ie worden opgeladen via de usb-poort van je laptop of de stekker van je smartphone. Maar eigenlijk heb je die eigenlijk pas nodig als je langer dan 2 weken op vakantie gaat want de batterij gaat erg lang mee, zelfs na 2 weken gebruik doet ie het nog prima.

Er zitten 5 standen op de Sonicare DiamondClean (Clean – voor het reinigen van de gehele mond, White – voor het verwijderen van vlekjes en voor wittere tanden, Polish – voor het polijsten van de tanden en een natuurlijke glans, Gum Care – voor verbetering van de gezondheid van je tandvlees, Sensitive – extra zacht voor gevoelige tanden) maar ikzelf gebruik eigenlijk maar 3 standen (Gum Care, Clean en White). Door de timer weet je precies wanneer je je tandenborstel moet verplaatsen tijdens het poetsen. En bij de Sonicare DiamondClean hoort ook een speciale opzetborstel, waarmee je tanden nog witter worden.

airflossDe Philips Sonicare AirFloss was er al in het wit en nu dus ook in het roze. De AirFloss gebruik je nadat je je tanden en kiezen gepoetst hebt en is echt een uitvinding voor iedereen die een hekel heeft aan flossen. Flossen vind ik iets vreselijks want of het draad gaat kapot of je snijdt jezelf in je tandvlees. Maar met de AirFloss wordt flossen gewoon leuk en is het verbazingwekkend hoeveel viezigheid er toch nog uit je mond komt, ondanks dat je goed gepoetst hebt.Je kan de AirFloss vullen met gewoon kraanwater maar ikzelf vind het lekker om mondwater te gebruiken, zodat je gelijk ook een lekkere frisse smaak in je mond hebt. .

Conclusie: Ik ben reuze tevreden over beide apparaten en nu maar hopen dat mijn tandarts en mondhygiëniste dit ook vinden, want volgende week heb ik een afspraak staan. En vwb de kleur roze, dat staat prima in onze badkamer en ook in mijn reistas valt ie op. Maar ik kan me voorstellen dat als gezin toch voor de witte serie gaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com