You are here: Home » Audio & video » Test; Music System Three+ van Tivoli Audio

Test; Music System Three+ van Tivoli Audio

geschreven door Constance

Begin oktober jl. heb ik al geschreven over de nieuwste TTivoli Audio telg in de steeds groter wordende familie; de Tivoli Audio Music System Three+. Nu ben ik een kleine 2 weken te gast geweest bij Concerto Audio in Amsterdam, voor een zgn. Breakfast at Tivoli’s.

WP_20141113_10_51_23_ProBij Concerto Audio kan je de hele Tivoli familie bij elkaar bewonderen, maar nog veel belangrijker, ook beluisteren. Concerto Audio is een van de weinige Nederlandse dealers die het hele assortiment van Tivoli Audio in huis heeft.

WP_20141113_10_14_24_Pro WP_20141113_10_14_37_ProIk heb dan ook kennis gemaakt met alle modellen, maar ook een aantal Tivoli Audio Cabinets kan bewonderen. De Cabinets zijn speciaal gemaakt voor de Albergo/Albergo+. Maar waar ik eigenlijk voor kwam was toch om de Tivoli Audi Music System Three+ in levende lijve te mogen aanschouwen. Dit is er nu nog in zwart en wit maar er zijn speciale inkepingen gemaakt op de Three+ voor een nieuwe lijn met Cabinets, speciaal dus voor de Three+.

WP_20141113_10_25_35_ProTestman en ik gaan nu aan de slag met een test van de Tivoli Audio Music System Three+, dus binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?