You are here: Home » Beauty » Adventskalender 2014 van essence

Adventskalender 2014 van essence

geschreven door Constance

essence maakt de decembermaand mooier dan ooit! Want het is elke dag feest met de interactieve adventskalender die inmiddels een traditie is geworden. Met deze adventskalender telt essence de feestmaand af tot aan de kerst. Elke dag maak je kans op prachtige essence prijzen. December wordt mooier dan ooit!

adventskalenderessence is bekend vanwege haar trendy en unieke kwaliteitsproducten tegen een sensationeel lage prijs én voor fun! En dat zie je terug in de adventskalender. Achter elk vakje van de kalender zit een wereld van coole looks, heerlijke verzorgingsproducten en unieke make-up must-haves verscholen. Dagelijks worden de mooiste prijzen verloot, variërend van bijzondere setjes essence parfums en make-up tasjes uit afgelopen trend collecties tot productsets uit collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren.

De essence adventskalender is vanaf morgen te vinden op de essence website. De site geeft je verder een overzicht van alle essence producten, inspireert met cosmetica- en nagel tutorials en neemt je mee naar de allerlaatste make-up trends.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?