You are here: Home » Audio & video » Test; Toshiba STOR.E alu tv kit

Test; Toshiba STOR.E alu tv kit

geschreven door Constance

Jullie hadden nog de test van de Toshiba STOR.E alu tv kit van me tegoed. De STOR.E alu tv kit is een draagbare harde schijf (1TB) waar je tv-series, documentaires en films/foto’s op kunt nemen.

g2_store-alu-tv-kitJe kunt de Toshiba STOR.E alu tv kit aansluiten op de usb poort van je tv of van je set-up box (zoals Ziggo, Upc etc.). Toshiba werkt ook met de STOR.E alu tv-kit weer met het plug  & play principe. Je tv of set-up box moet wel een opnamefunctie hebben anders kan je de STOR.E alu tv kit alleen gebruiken via je pc. Zodra je de tv kit hebt aangesloten op je tv of setup box krijg je een programma te zien waar je precies kan zien wat er in de 3 mappen aan opnames staat en dan kan je daaruit jouw keuze maken.

Je kunt hem ook aansluiten op je pc, maar dan moet de STOR.E alu kit wel opnieuw geformatteerd worden dus dat is niet echt heel handig en ben je, zonder backup, anders alles kwijt wat er op de schijf stond.

Toshiba_STOR_E_ALU___TV_KIT__1_TB_externe_harde_schijfConclusie; De Toshiba STOR.E alu kit is perfect voor iedereen die van films en series houdt en dus elke avond er lekker voor gaat zitten. Dus of je nu je kinderen zoet wil houden of gezellig samen met je man op de bank doorbrengt, je hebt altijd jouw favoriete films, video’s en muziek bij de hand. Nadeel is wel dat je de STOR.E alu kit niet, zonder dat je deze hebt moeten formateren, ook je laptop kan bekijken zodat je ook tijdens je vakantie op je pc zonder teveel gedoe jouw favoriete serie kan bekijken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com