You are here: Home » Accessoires » Sinterklaas tip: Google Nexus 5 accessoire pakket

Sinterklaas tip: Google Nexus 5 accessoire pakket

geschreven door Constance

Wil je nog een handige, lastminute, Sinterklaas tip? Wat dacht je van een Google Nexus 5 accessoire pakket met daarin Nexus 5 desk stand, Nexus 5 autohouder, hybrid bumper case voor Nexus 5, mini draagbare desk stand, Nexus 5 autolader en 5x een MFX screen protector.

pack nexus 5

Alle accessoires in het Google Nexus 5 accessoire pakket zijn met elkaar te gebruiken, dus als je je Nexus 5 wilt gebruiken in de desk stand of autohouder, kan dit zonder dat je de hybrid bumper case van je telefoon hoeft te halen.

Nu denk je misschien, leuk zo’n pakket maar ik heb geen Nexus 5 smartphone. MobileFun verkoopt vergelijkbare accessoire pakketten voor oa. je HTC, Samsung, Sony Xperia, iPhone en Lumia.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?