Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • MÁDARA Daily Defence créme MÁDARA Daily Defence créme
  • Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
ladygadgets

WD limited edition My Passport

Cybercrime is tegenwoordig heel gewoon, je account kan gekraakt worden of je identiteit gestolen. Maar toch wil je ook niet al je dierbare foto’s en belangrijke documenten op je pc of tablet hebben staan. Want wat als je computer crasht? Dan biedt een My Passport uitkomst.

My Passport Ultra_metal all colors stacked_HigResEn ter gelegeheid van het feit dat My Passport 10 jaar bestaat zijn er speciale jubileumuitgaves uitgebracht zoals de My Passport Ultra en de My Passport Ultra Metal edition. De My Passport Ultra Metal Edition en Anniversary Edition hebben een unieke aluminium behuizing met een bijzonder ‘radial spin’-design; dat is niet alleen mooi maar biedt ook extra bescherming tegen beschadiging bij mobiel gebruik. De schijven hebben daarbij hardware encryptie en op de My Passport Ultra Metal Edition is standaard WD SmartWare Pro software met Dropbox integratie geïntegreerd.

wdsfMP_UltraMetalJe kan heel gemakkelijk je bestanden back-uppen van computer naar schijf en van schijf
naar de cloud en ze kunnen direct bestanden van hun Dropbox-account op hun My Passport zetten. My Passport is daarmee niet alleen een ideale oplossing om bestanden te back-uppen, op te slaan en te beschermen, maar ook om onderweg digitale content te bewerken of te bekijken. En door zijn formaat past ie altijd wel een klein vakje in je tas of reistrolley.

En binnenkort mag ik een My Passport Ultra Metal gaan weggeven, als Kerstcadeau dus hou ladygadgets.blogo.nl in de gaten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?