You are here: Home » Accessoires » Sinterklaas Tip; BaByliss Homelight IPL ontharingsapparaat

Sinterklaas Tip; BaByliss Homelight IPL ontharingsapparaat

geschreven door Constance

Vandaag is mijn Sinterklaas (of Kerst) tip; de BaByliss Homelight IPL ontharingsapparaten. BaByliss heeft sinds kort 4 nieuwe ontharingsapparaten, speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik.

Homelight_130_Smart

Een langdurig gladde en zacht huid zonder ongewenste haartjes is voor veel vrouwen ee
schoonheidsideaal. Scheren, waxen en epileren zijn vaak tijdrovende en pijnlijke ontharings
methodes en daarom is ontharen met IPL dé oplossing. Zo is het niet alleen zeer makkelijk
en snel in gebruik maar houdt het ook haargroei tegen.

Op elk Homelight apparaat zit een speciaal filter waardoor schadelijke UV-straling 100% gefilterd wordt en zijn ze voorzien van een contact sensor die er voor zorgt dat het apparaat alleen lichtflitsen afgeeft indien hij in volledig contact is met de huid. BaByliss levert er standaard een veiligheidsbril bij, zodat ook de ogen optimaal beschermd worden tijdens gebruik van de Homelight apparaten. Verder is er ook nog de  BaByliss IPL applicatie (APP), die je kunt downloaden en deze geeft je adviezen bij het gebruik van je IPL apparaat. Doordat BaByliss gebruik maakt van de Quartz Technologie ben je sneller klaar bent en minder flitsen nodig hebt per behandeling.

Bij iedere BaByliss Homelight zit een kleuren kaart waarbij je kan zien welke huidskleur je
hebt om zo te kunnen bepalen wat de beste flits intensiteit is en mocht je huidskleur niet voldoen, dan geeft het apparaat geen flitsen af. Daarnaast werken IPL apparaten niet op grijs, wit en (licht)blond haar. Dit heeft te maken met het pigment, wat nodig is om met de lichtimpuls de haarwortel te kunnen bereiken en vernietigen. Naast de veiligheidsbril heeft BaByliss ook aan de kleine oppervlakten gedacht en heeft een opzetstuk ontworpen waarbij je bijvoorbeeld gemakkelijk de bovenlip kan behandelen

Je hoeft maar 1x op hetzelfde stukje huid te flitsen en het resultaat is verbluffend; mooie gladde benen, armen, oksels en bikinilijn. Voor een optimaal resultaat worden10 sessies
aanbevolen. De eerste 4 sessies moeten een tussenperiode van 2 weken hebben. Bij de
volgende 6 sessies wordt een tussenperiode van een maand geadviseerd en ook onderhoudssessie van 1 á 2 keer per jaar, voor het geval er toch nog enkele haartjes terug groeien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?