You are here: Home » Beauty » Sinterklaas Tip; CAPTION nagellak

Sinterklaas Tip; CAPTION nagellak

geschreven door Constance

Dé Sinterklaastip voor alle dames die wel gelakte nagels willen hebben maar geen geduld of tijd hebben: CAPTION nagellak. Een paar weken geleden heb ik kennis gemaakt met CAPTION nagellak en ik ben verkocht. Wat is dit een top product!

caption-nagellak-680x754

CAPTION Is revolutionaire lak die zowel nagellak als gellak achterhaald. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar CAPTION heeft het allemaal: makkelijk aan te brengen, supersnel droog, glanzend als een spiegel en blijft tot wel negen dagen zitten. Je lakt je nagels waar je maar wil en wanneer je maar wil, want CAPTION is in 10 seconden droog. Wanneer je bij vinger nummer tien bent, is vinger nummer één droog. En dat niet alleen, de lak blijft ook nog eens tot wel negen dagen zitten en is zo sterk als een gel, mét bijbehorende glans. En dat alles zonder lamp of andere hulpmiddelen.

De CAPTION nagellakcollectie bestaat uit een Primer Base Coat die voorkomt dat de originele kleur gaat vervagen maar zorgt er ook voor dat broze nagels, na verloop van tijd, sterker en gezonder worden, de nagellak (in 60 kleuren variërend van nude, roze en rode kleuren tot aan paars, blauw en metallics), een topcoat (glanzend of mat) en achttien top effects. En na afloop kan je de lak gewoon verwijderen met nagellak remover.

Ik heb een testset gekregen en je kunt mijn ervaringen hier nalezen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com