Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • MÁDARA Daily Defence créme MÁDARA Daily Defence créme
  • Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
shoppen

Deense pantoffels; Glerups

De winter is in aantocht en koude voeten liggen dan op de loer, althans bij de meeste vrouwen is dit het geval. Nu ben ik absoluut geen pantoffel of sloffen fan maar toch draag ik ze graag, omdat ik ook geen koude voeten wil hebben. Nu dat is opgelost met het Deense sloffenmerk Glerups.

Glerups

Glerups zijn pantoffels, gemaakt van wol van het Gotland schaap en deze wol wordt verwerkt tot vilt. Glerups zijn er in verschillende modellen, zoals een slipper en een schoen (beide met de keuze uit leren of rubberen zolen) maar ik werd blij van het zgn. laarsje. Want deze zien er absoluut niet uit als een pantoffel of slof en zijn er in 7 verschillende kleuren. En wil je je eigen pantoffels niet kwijt dan kan je ook kiezen voor losse inlegzooltjes, die natuurlijk ook perfecte warme voeten geven in je (rubberen) laarzen of sneakers. Ook heeft Glerups speciale modellen voor kinderen en babies.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?