You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Voordelige Sinterklaascadeaus bij IKEA

Voordelige Sinterklaascadeaus bij IKEA

geschreven door Constance

Ben je op  zoek naar leuke en voordelige Sinterklaas cadeaus? Ga dan bij IKEA langs want daar vind je een aantal leuke Sinterklaas suggesties, die je perfect kunt geven op pakjesavond of in de schoen kunt doen. (Natuurlijk kunnen ze ook prima onder de kerstboom gelegd worden.)

RIDDJURVergeet computerspelletjes, kinderen zijn uren zoet met de FUNDERA bouwstenen van hout en kunnen beginnende architecten de meest uiteenlopende constructies maken met de FUNDERA bouwstenen.

De knuffels zijn zo weggelopen uit het sprookje De Bremer stadsmuzikanten van de gebroeders Grimm uit 1812. Het verhaal gaat over hoe vier dieren het heft in eigen hand nemen en samen naar Bremen reizen om stadsmuzikanten te worden. Kinderen kunnen de leukste avonturen beleven met de ezel, hond, kat en haan. (RIDDJUR set)

KVACKIn het KVACK sprookjesboek De Kikkerprins verandert een chagrijnige fee prins Karl in een kikker. Prinses Klara doet alles wat ze kan om haar vriend te redden. De karakters zijn ook als knuffel verkrijgbaar zodat kinderen het verhaal zelf kunnen naspelen. De KVACK knuffel is bijvoorbeeld een kikker en prins in één. KVACK sprookjesboek.

De hoofdrolspelers uit het KVACK sprookjesboek komen ook terug in het KVACK memoryspel. Kinderen kunnen zo spelenderwijs hun geheugen trainen.

MALABreng Picasso in je kind naar boven met de creatieve MÅLA serie. Met verf, kwasten, kleurpotloden, tekenpapier, viltstiften en andere knutselspullen biedt de serie alles wat kinderen nodig hebben om zich tijdens de kerstvakantie creatief uit te leven.

Knuffelen of bowlen? Met de UPPTRÄDA bowlingset kan het allebei. De zachte kegels hebben de vorm van sprookjesfiguren. Van een prinses tot een kabouter en een draak.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com