You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Pebble smartwatch; nu ook in Nederland

Pebble smartwatch; nu ook in Nederland

geschreven door Constance

Testman draagt hem al sinds januari dit jaar, de Pebble Smartwatch. Ik heb hem voor hem meegenomen uit de VS, maar vanaf nu zijn de Pebble en de luxe Pebble Steel, eindelijk, ook verkrijgbaar in Nederland.

pebble

.Wat maakt de Pebble zo’n bijzondere smartwatch? Ten eerste een lange accuduur want niemand wil tenslotte een horloge dat je elke avond aan de stroom moet hangen. De Pebble gaat maar liefst vijf tot zeven dagen mee zonder opladen . Ook is het belangrijk dat je de info op je scherm altijd perfect moet kunnen zien, zelfs tijdens een fietstocht in het felste zonlicht of tot vijf meter onder water. En dat werkt: de ‘e-paper’-display van de Pebble stelt je daartoe in staat. Ook wel handig: Pebble werkt met zowel iOS- als Android-smartphones.

Wat Pebble verder wist: een horloge draag je ook vanwege de stijl. Je kunt je Pebble van binnen en buiten customizen. Vervang eenvoudig de polsband en cover. En kies uit een van de duizenden prachtig ontworpen wijzerplaten om hem aan jouw smaak aan te passen. Ga voor een van de 5 kleuren Pebble of voor een van de twee stijlvolle Pebble Steel versies; Black Matte of Brushed Stainless.

pebble steel

Wat de dag ook brengt, de Pebble maakt je leven net iets makkelijker. Notificaties van belangrijke e-mails, WhatsApp-berichten en social media-posts zie je direct zonder je smartphone uit je zak of tas te graven. Jij filtert en onderneemt actie. Of niet natuurlijk. Bedien verder de muziek op je smartphone vanaf de wijzerplaat en stel een alarm in, dat je voorzichtig wakker maakt. en vergeet vooral niet te kiezen welke apps je wilt toevoegen. De Pebble-appstore is de grootste appstore voor smartwatches ter wereld. Van Runkeeper om je hardloopronde te meten, t/m een app die laat weten als je favoriete voetbalclub scoort. Er zijn duizenden apps beschikbaar, vanaf het moment dat je de Pebble omdoet.

De Pebble is te koop bij oa. Coolblue, Bol.com, Wehkamp, MediaMarkt en Capi (luchthavenwinkels).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com