You are here: Home » Accessoires » Samsung Phablets zijn het meest populair

Samsung Phablets zijn het meest populair

geschreven door Constance

Een paar geleden was ie er opeens; de Samsung GALAXY Note en dit was ook gelijk ’s werelds eerste Phablet. (Voor de niet-nerdina’s onder ons, een Phablet is een combinatie van een smartphone en een tablet.)

note familie

De GALAXY Note verkocht in de eerste 5 maanden gelijk 5 miljoen stuks. De opvolger, de Note II, verkocht hetzelfde aantal in slechts 2 maanden en de Note 3 deed dit in nog maar 1 maand.

En eigenlijk is dat wel logisch, want waar in een ver verleden (voor het smartphone tijdperk) de mobiele telefoons kleiner werden is met opkomst van mobiel internet de vraag naar grotere schermen gekomen. Want niks is zo irritant als je een mail wilt lezen op een ieniemienie klein scherm. En niet iedereen heeft zin (of plek) om èn een smartphone èn een tablet mee te nemen en dan is een Phablet ideaal. Zeker in combinatie met een speciaal hiervoor ontworpen S-Pen waarmee je op het scherm kan schrijven, tekenen of kleuren.

En niet onbelangrijk, je kan natuurlijk ook gewoon bellen, Whatsappen en sms-en met een Phablet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com