You are here: Home » Beauty » Nieuwe kleuren Clinique Chubby Stick lipbalm

Nieuwe kleuren Clinique Chubby Stick lipbalm

geschreven door Constance

De populaire Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm collectie wordt uitgebreid krijgen en wel in de vorm van de Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balms. En dit is een lipstick die is afgestemd op jouw huid en perfect bij je past.

clinique chubby stickDe Clinique Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm is er in 4 transparante kleuren, variërend van oranje en roze tot rood en paars, maw. er is voor elke vrouw een unieke en persoonlijke kleur die de natuurlijke teint van de lippen versterkt. Elke tint past zich aan de draagster aan en ziet er bij elke vrouw anders uit. Na het aanbrengen komt de kleur tot bloei en verkrijgt ze precies de juiste intensiteit en daardoor heeft elke kleur de naam van een bloem gekregen; Poppin’ Poppy, Coming Up Rosy, Budding Blossom, Flowering Freesia. Je lippen worden ook verzorgd, gehydrateerd en soepel gehouden dmv. vitamine C, sheaboter, mangopitboter en jojobaolie. De Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm heeft de vorm van een kleurpotlood en is exclusief te koop via de Clinique onlineshop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?