You are here: Home » Beauty » Nieuwe Kruidvat Body Butters

Nieuwe Kruidvat Body Butters

geschreven door Constance

Heb je last van een droge huid na je zomerse vakantie? Dan weet je dat moet blijven smeren en hydrateren. Maar dat geldt niet alleen in de zomer, want ook in de herfst en winter kan je last krijgen van een droge huid.

body butter

De intensief verzorgende body crèmes van Kruidvat laten je droge of vochtarme huid in no-time weer zacht en soepel aanvoelen. En je verrast je reuk zintuigen door de vier nieuwe geursensaties: honey & cacaobutter, blueberry & lychee, coconut & sheabutter en olive & macademia. De rijke en romige butter wordt makkelijk door de huid opgenomen en voelt niet vet aan. (Ze liggen vanaf nu bij alle Kruidvat filialen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com