You are here: Home » Beauty » Nieuwe Kruidvat Body Butters

Nieuwe Kruidvat Body Butters

geschreven door Constance

Heb je last van een droge huid na je zomerse vakantie? Dan weet je dat moet blijven smeren en hydrateren. Maar dat geldt niet alleen in de zomer, want ook in de herfst en winter kan je last krijgen van een droge huid.

body butter

De intensief verzorgende body crèmes van Kruidvat laten je droge of vochtarme huid in no-time weer zacht en soepel aanvoelen. En je verrast je reuk zintuigen door de vier nieuwe geursensaties: honey & cacaobutter, blueberry & lychee, coconut & sheabutter en olive & macademia. De rijke en romige butter wordt makkelijk door de huid opgenomen en voelt niet vet aan. (Ze liggen vanaf nu bij alle Kruidvat filialen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?