You are here: Home » Accessoires » Design werkplek met StudioDesk

Design werkplek met StudioDesk

geschreven door Constance

Ik ben een thuiswerker en dat zorgt ervoor dat ik mijn bureau regelmatig NIET opruim, want wie komt er op mijn zolder behalve Testman en ikzelf? Toch zou ik heel graag een lekker, mooi, fris en opgeruimd design bureau willen hebben.

studiodesk

Herken je dit en ligt ook jouw (thuis)werkplek vol met kabels, accessoires, papieren en andere zaken? Dan is de StudioDesk van BlueLounge de oplossing. De StudioDesk is speciaal bedoelt voor iedereen die op een laptop werkt want het bureaublad is uitschuifbaar en hiermee open je een ruimte waarin je al je kabels en andere zaken weg kan werken. En 1 kabel loopt langs de tafelpoot naar beneden, richting het stopcontact. Er zijn 2 verschillende maten, 120 cm of 150 cm breed.

opbergvak studiodesk

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?