You are here: Home » Accessoires » KeepCup bekers

KeepCup bekers

geschreven door Constance

Neem jij altijd, onderweg naar je werk of in de trein, een lekkere kop koffie of thee en wordt dit drankje in een kartonnen wegwerpbeker gedaan? Dan is de KeepCup herbruikbare koffie- & theemok echt iets voor jou! Want met de plastic of onbreekbare glazen KeepCup bekers hou je de afvalberg een beetje in toom.

keepcup

KeepCup is ’s werelds eerste herbruikbare beker die onder vrijwel alle espressomachines past en in de KeepCup blijft je drank dertig minuten langer warm. Er zijn 5 maten; de SiX – speciaal voor een dubbele ristretto met warm gestoomde melk. Insiders noemen dit ‘the magic’ want met deze maat krijg je de beste koffie / melk verhouding. Andere formaten van de KeepCup zijn XS – voor espresso, S – voor een dubbele espresso, M – voor cappuccino en L – voor café latte. Er zijn 2 verschillende materialen; plastic of onbreekbaar glas, de KeepCup Brew.

keepcup brew

De meeneembekers zijn er in kant-en-klare kleurencombinaties maar je kunt ook zelf je eigen combinatie samenstellen. De KeepCup en KeepCup Brew zijn lichtgewicht, onbreekbaar, door innovatieve sluiting lekdicht en past het in vrijwel iedere bekerhouder van de auto of fiets. Ook kan elke beker in de magnetron, vaatwasser en vriezer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com