You are here: Home » Beauty » Dove nieuwe haarverzorgingsproducten; Advanced Hair Series

Dove nieuwe haarverzorgingsproducten; Advanced Hair Series

geschreven door Constance

Voor alle veeleisende haartypen met verschillende, specifieke wensen heeft Dove een nieuwe, extra voedende haar verzorgings series ontwikkeld: Advanced Hair Series. Drie geavanceerde productlijnen om je haar elke dag de beste verzorging te geven.

dove advanced hairseries

Heb je vaak moeite de juiste shampoo en conditioner te vinden die aan al je wensen voldoen? Met Dove Advanced Hair Series kun je vanaf nu altijd precies de juiste match vinden in verzorging dankzij formules die perfect aansluiten bij jouw specifieke haarbehoeften en speciale wensen. Dove Advanced Hair Series bestaat uit drie productlijnen op basis van kwalitatief hoogstaande ingrediënten, zoals Afrikaanse macadamia-olie of keratine en collageen, om elk haartype de beste dagelijkse verzorging te bieden.

Dove Advanced Hair Series heeft de Oxygen & Hydration en deze is speciaal voor fijn, futloos en slap haar dat volume mist.De Pure Care Sublime Oil en deze is geschikt voor dof, droog haar dat extra voeding kan gebruiken. En tenslotte nog de Youthful Vitality serie, speciaal voor droger en broos haar dat de eerste tekenen van veroudering vertoont. Elke lijn bestaat uit shampoo en conditioner plus 1 special care product om jouw haar precies dat extraatje te geven waar je haarconditie snel van opknapt.

Dove_oxygen_hydration_masker

Dove Oxygen & Hydration serie heeft als special care product: Oxygen & Hydration Soufflé Masker. Dit is een zeer luchtig en intensief hydraterend masker om 1 keer per week het haar een extra herstellende moisturizing boost te geven. De formule maakt het haar zacht en glad, zonder het te verzwaren.

Dove_Macadamia_Oil
Dove Pure Care Sublime Oil serie heeft als special care product: Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment, op basis van Afrikaanse macadamia-olie, dat van nature zeer rijk is aan omega-7 vetzuren, bekend om de intens voedende en herstellende werking. De droge olie formule herstelt snel een lipidentekort waardoor het haar direct weer zacht en glad aanvoelt met een gezonde, stralende glans.

JDO Artwork Document - CMYK (Print)
Dove Youthful Vitality serie heeft als special care product: Youthful Vitality Hair BB-Cream. Dit is een 1-step multitasker: een intensief voedende oppepper voor zichtbaar droog en beschadigd haar dat een extra boost kan gebruiken. De BB-Cream vult tekorten van verloren voedingstoffen (vocht en lipiden) aan en hult een beschermend laagje om het haar. Dit beschermt het haar en voorkomt kleurverlies. Daarnaast geeft de BB-Cream meer body aan het haar, waardoor het stylen makkelijker wordt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com