You are here: Home » Beauty » Medik8 lanceert een nieuwe anti-aging gezichtsroller, de Skinrölla

Medik8 lanceert een nieuwe anti-aging gezichtsroller, de Skinrölla

geschreven door Constance

In 2011 heb ik de voorloper van de Medik8 Skinrölla getest, de Medik8 Dermaroller. (Je kan deze test hier nalezen.)

skinrolla_1

De Medik8 Skinrölla is een gezichtsroller die er voor zorgt dat littekens, kraaienpootjes en rimpels gladder worden. De Skinrölla bevat 192 titanium naaldjes die hard, scherp en van medische kwaliteit zijn. De naaldjes maken minuscule gaatjes in de lederhuid en hierdoor wordt je huid gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. En hierdoor worden ook alle (Medik8) serums en crèmes veel beter opgenomen.

Met Skin Needling worden vergelijkbare resultaten behaald als met een laser apparatuur of chemische peelings, maar wel veel voordeliger. De Skinrölla met naaldjes van 0.2mm en 0.3mm mag je thuis gebruiken en de kopstukjes zijn verwisselbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?