You are here: Home » Accessoires » Test; MyKnonoz ZeWatch, DiCAPac waterproof hoes en UltraMax usb reisstekker

Test; MyKnonoz ZeWatch, DiCAPac waterproof hoes en UltraMax usb reisstekker

geschreven door Constance

Gisteren stond een van de mijn bezorgers op de stoep met een pakket van MobileFun.nl. Deze gadgetsshop heeft een groot assortiment elektronische gadgets, variërend van opladers, headset, hoesjes en cover tot speakers en smartwatches.

In mijn pakje zaten 3 hele handige zaken waarvan 2, deze vakantieperiode, eigenlijk niet mogen ontbreken in je koffer. Ik heb de MyKronoz ZeWatch, de DiCAPac waterproof case en de UltraMax usb reisstekker gekregen voor een test.

ultramax USB-reisoplader

De UltraMax usb reisoplader is een ‘ouderwetse’ wereldstekker, die je kan gebruiken in meer dan 150 landen, maar dan speciaal bedoelt voor 2 usb snoeren, maw. je kan in 1 keer je smartphone en tablet opladen terwijl je in bed ligt.

dicapac case

Een ander, onmisbaar, vakantie item zijn de DiCAPac waterproof cases. In mijn case past een GALAXY Note, maar er zijn ook modellen waarin je zelfs je tablet of iPad kan doen. En ik ga dan ook een waterproof test voor jullie doen.

mykronoz zewatch

Tenslotte heb ik, eindelijk, een mooi design smartwatch gekregen, nl. de MyKronoz ZeWatch. MyKronoz is een Zwitsers horlogemerk dat 5 verschillende soorten smartwatches op de markt heeft gebracht, waarvan de ZeWatch er een is. Alle MyKronoz horloges zijn geschikt voor desktops, tablets en (smart)phones via Bluetooth.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?