You are here: Home » Beauty » Test; Vaseline Spray & Go bodylotion

Test; Vaseline Spray & Go bodylotion

geschreven door Constance

Bijna een maand geleden lagen ze bij me op de deurmat; de 3 variaties van Vaseline Spray & Go bodylotion.
vaseline spray & go

Nu ‘vergeet’ ik altijd bodylotion op te doen, gelijk na het douchen. En het gevolg is dan ook dat ik me of niet insmeer of met vettige armen, benen en lichaam mijn kleding aandoet en dan krijg je vlekken. Daarom leek me Spray & Go ideaal; insmeren en aankleden, klaar ben je. Vaseline Spray & Go is er in de geuren Aloe Fresh, Essential Moisture en Cocoa Radiant. Ik vond zelf Cocoa Radiant en Aloë Fresh het lekkerste ruiken maar dat is natuurlijk persoonlijk. Alle 3 de sprays werken hetzelfde en verzorgen je huid.

Hoe werkt Spray & Go? Je sprayt je armen, benen en lichaam in en smeert daarna de lotion uit, dit gaat heel gemakkelijk, en als je dit gedaan hebt kan je gelijk je kleding al aan doen en dat zonder plakken of dat je vettige vlekken op je kleding krijgt.(Let op; zorg wel dat je op een handdoek staat als je gaat sprayen want er kan wel wat de lotion op de grond terecht komen.)

Conclusie; Vaseline Spray & Go doet wat het belooft, je sprayt je lichaam in en je kan op pad en dat is ideaal voor iedereen die, net als ik, regelmatig vergeet om na het douchen een bodylotion te gebruiken. En is natuurlijk ook ideaal voor tijdens je vakantie, kies dan de Aloe Fresh, deze verkoelt ook bij een licht verbrande huid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com