You are here: Home » Accessoires » JBL lanceert draagbare Bluetooth speaker; de JBL Clip

JBL lanceert draagbare Bluetooth speaker; de JBL Clip

geschreven door Constance

JBL intrroduceert een nieuwe draagbare Bluetooth speaker, de JBL Clip. En de Clip kan je overal aan vastmaken, door de ingebouwde haak, zoals aan je rugzak, tas of riemlus van je jeans.

jbl clip

De JBL Clip bevat JBL SoundClear echo-onderdrukking voor een helder geluid bij het telefoneren en verlichte knoppen. De 1,5 drivers zorgen voor een prachtige balans tussen volume en basprestaties. En dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij kun je tot 5 uur genieten van muziek in hoge kwaliteit. Je kunt de JBL Clip verbinden dmv. de 3,5 mm kabel of met Bluetooth 4.0.

De JBL Clip is vanaf half augustus verkrijgbaar in zwart, blauw, paars, grijs en rood.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?