You are here: Home » Home gadgets » Jamie Oliver vintage koelbox

Jamie Oliver vintage koelbox

geschreven door Constance

De vakantie is in aantocht en een hoop mensen gaan op pad, evt. met de auto, naar zonnige stranden, festivals of pretparken.

jamie oliver vintage koelbox

Dan is het wel fijn als je drankjes en sandwiches lekker gekoeld blijven, en dan niet in een lelijke gekleurde koelbox, maar een design model met stijl. En dat heeft deze speciale, door Jamie Oliver, ontwikkelde vintage koelbox. Er is plaats voor 6 flessen wijn of 16 flesjes bier en aan de zijkant zit een speciale geïntegreerde flessenopener.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?