You are here: Home » Accessoires » Test; Mipow Mirror Power – spiegel en oplader ineen

Test; Mipow Mirror Power – spiegel en oplader ineen

geschreven door Constance

Speciaal voor alle dames die dol zijn op gadgets (zoals ik) en altijd een los powerpack (oplader) bij zich hebben (ik dus) is er de Mipow Mirror Power.

mipow mirrow power

De Mipow Mirror Power is een lichte en handige draagbare oplader met spiegel gemaakt van kunststof. Er zit een backlight onder de voorste spiegel, een aan / uit- knop om hem aan te zetten, om de spiegel ook te gebruiken in de duisternis. De USB-poort ondersteunt het opladen van de meeste mobiele apparaten via hun oorspronkelijke laadkabels, zoals Samsung, Apple, HTC, Nokia, Motorola, Blackberry etc. De meegeleverde micro-USB-oplaadkabel kan worden gebruikt om deze batterij zelf op te laden en de ingebouwde LED-indicator geeft de resterende batterij- en laadstatus aan.

Ik krijg de Mipow Mirror Power opgestuurd dus binnenkort volgt mijn testartikel.

[youtube]http://youtu.be/SbsYQfNd7U0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?