You are here: Home » Eten & koken » Test; Foodelicious Foodbox

Test; Foodelicious Foodbox

geschreven door Constance

Gisteren is ie bij me afgeleverd, de Foodelicious Foodbox. Deze foodbox is een verrassingsbox waarin je minimaal 6 producten vindt (eten en/of drinken). En als abonnee, krijg je elke 2 maanden de Foodelicious Foodbox bij je thuis bezorgd.

WP_20140706_09_49_04_Pro

In de foodbox zitten altijd de allernieuwste items die nog niet in de Foodelicouswinkel en onlineshop te koop zijn, en daarbij wordt de inhoud aangevuld met al verkrijgbare items. De box is alleen verkrijgbaar voor abonnees, en behalve producten vind je in de box ook een uitgebreide beschrijving, recepten en tips.

Ik heb dus de allereerste Foodelicious Box nummer 0 ontvangen en in deze limited edition zit;  de nieuwe truffeltapenade van Acqualanghe uit Italië, transparante Crick’s ketchup uit Nederland en truffelbouchées uit het Foodelicious chocolab. Een primeur is er voor het gloednieuwe DCAN Zilt Groentesap met zeewater van tweesterrenchef Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang in Zeeland. Daarnaast bevat de box bestaande toppers als pappardelle, mango-azijn, Fentimans ginger ale, vliesbloesemsiroop, amaretti morbidi en champagnetruffels.

De Foodelicious Box kost € 34,95 en de inhoud van de box is altijd hoger dan het bedrag dat je betaalt. Ikzelf vind de Foodelicious Box ook een super leuk cadeau en je kunt de box ook (eenmalig) cadeau geven, en deze eenmalige box kost € 39,95.

En speciaal voor alle fans van de Foodelicious Box, zij kunnen kans maken op een gratis box als ze een foto van een product of gerecht delen, dat is gemaakt met een van de producten uit de box. Elke maand wordt de leukste of origineelste foto die via Twitter, Facebook of Instagram met vermelding van #FDBOX is gedeeld, beloond met een gratis box.

Foodelicious

Behalve de Foodelicious Box kan je in de (online) shop terecht voor nog veel meer heerlijke dingen, zoals biologische pindakaas, verschillende soorten olie en azijn en zout.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com